Cercar en aquest blog

dilluns, 12 de desembre del 2011

El Cor Vivaldi guanyador del III Premi Proteus d'Ètica

El Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya, cor infantil escolar de l’Escola IPSI,  fundat i dirigit per Òscar Boada, ha guanyat el III Premi Proteus d'Ètica, convocats per l'Editorial Proteus, com a reconeixement al seu projecte pedagògic vinculat a l'àmbit educatiu “per transmetre i ajudar a viure a adolescents valors com l’esforç, la feina ben feta, la decisió, el respecte als companys, la recerca permanent de la millora i la superació”.


En els III Premis Proteus d'Ètica s'han establert les següents categories:

1. A  les personalitats de l'any en l'àmbit de la cultura i de la comunicació, en l'àmbit social i en l'àmbit esportiu.
2. A la iniciativa empresarial.
3. Al projecte social.
4. Al projecte pedagògic.
5. Cultura i comunicació.


L'acte de lliurament del premi ha tingut lloc el 12 de desembre de 2011 al Col·legi de Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

3 comentaris:

  1. Hola,
    Us vull comentar a tots els lectors d'aquest bloc que el seguiment periodistic d'aquest premi en els mitjans catalans ha estat el mateix que quan va guanyar el Gran Premio Coral la setmana passada: zero.
    He fet una entrada al meu bloc crítica contra els mitjans de comunicació catalans i la nula cobertura que fan a esdeveniments que posen l'ètica i els valors de la societat per davant de la grolleria que omple pàgines de diaris i revistes.

    http://joseluisregojo.blogspot.com/2011/12/el-cor-vivaldi-gran-premi-nacional-de.html

    Salutacions,
    jose luis

    ResponElimina
  2. No, no, no, José Luis. A veure, als diaris només hi ha de sortir gent important, no uns mindundis com nosaltres, que no tenim pedigree ni res de res!
    Fixa't a la Vanguardia d´ahir: en Josep Vila, director de l´Orfeó Català, amb un semàfor verd, per haver dit que els fa molta il.lusió que el cant coral bla,bla,bla i bla.
    En canvi, nosaltres, amb dos premis a la butxaca, sense supermegasubvencions,donant el "callo" com a bojos, organitzant i pagant el nostre propi cicle,no hi tenim dret a això. Vae Victis! Quanta raó tenia aquell gal!

    ResponElimina
  3. Absolutamente de acuerdo con José Luis y Oscar. No se entiende que cuando se habla de cultura nuestros políticos y periodistas se llenen la boca de palabras de necesidad de soporte y promoción.
    Pero cuando con el esfuerzo del día a día alguien consigue "triunfos" importantes, éstos no interesa si no son gente de su cuerda, es decir si no pueden apuntarse el tanto o aprovecharse de él. Así va el país!!!!

    ResponElimina